Raya Di Pangkin

By | 11/08/2014

IMG_1710

 

 

Ada di antara mereka yang saya pernah jumpa sebelum nieh ada yang pertama kali jumpa, saya yang pemalu ini terus jadi tak malu bila dah rasa selesa berbual panjang …. nice to meet u all …..

seronok sebenar nya sesekali dapat beraya dalam suasana “kampung” walaupun tempat tu dekat bandar sebenarnya.. masa balik perak hari tu saya memang beraya sakan di tambah dengan line internet tak ada bertambah sakan lah saya beraya .. ye lah bila tiada line internet jadi nya tak ada lah nak pegang phone setiap masa .. masa tu pun lupa phone letak mana .. hiks

semalam tu saya lebih banyak mendengar dari menyampuk, ye lah kan bila topiknya pasal kehidupan dan anak-anak apa yang saya nak borak kan lain lah kalau saya dah ada anak .. hiks

thanks u all sebab buat saya tak rasa yang saya nieh orang asing sepanjang saya dekat situ … tahun depan kita jumpa lagi ye itu pun kalau ada yang jemput dan nak bawa bersama .. hiks …

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.