Macam Mana Nak Senyum

By | 18/08/2014

happiy

 

 

” cuba senyum sikit ” macam mana nak senyum kalau fikiran kusut bagai, memang tak akan mampu senyum pun kalau senyum pun akan nampak sedihnya jugak …

beberapa hari ni fikiran saya sikit terganggu, banyak benda yang buatkan saya perlu berfikir hingga sampai satu tahap saya dah rasa down dan rasa nak settle down semua benda dan buat apa yang sepatutnya saya buat.

Saya cuma harap hubungan saya dengan orang-orang sekeliling saya kembali pulih seperti sedia kala walaupun ianya sedikit tercalar ….  itu salah saya sebab buat sesuatu tak pernah nak fikir bila dah tersentak baru ada akal ..  sebab tu selalu je saya kena marah sebab tak fikir sebelum nak buat apa-apa …  maaf sangat …

ada sesiapa yang boleh ajar saya macam mana  nak senyum ? saya macam dah lupa nak senyum macam mana … okey tak payah ajar sebab tetap akan nampak sedih .. itu hanya akan bazir je …

 

 

One thought on “Macam Mana Nak Senyum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.