Kawan Aku Mati Dalam Rumah Sewa – Review

By | 13/08/2014

kawan4

 

 

Baru-baru nie satu majlis Pra tonton filem “Kawan Aku Mati Dalam Rumah Sewa”  bertempat di E-Curve Mutiara Damansara, pada majlis tersebur turut di undang rakan media, blogger, artis dan baris pelakon yang membintangi filem tersebut.

 

kawan5

 

 

kawan2

 

 

Bagaimana kawan mereka boleh mati dalam rumah sewa? kalau nak tahu kena lah tonton filem ini pada 14 Ogos 2014 di pawagam berhampiran anda ….

sejujuran nya pada awal nya saya rasakan filem ini seperti filem-filem biasa tapi selepas saya menonton filem ini saya rasakan filem ini lain dari yang lain … korang pun patut pergi tonton filem ini sebab ….. ? banyak sebab korang patut tengok …

 

kawan3

 

 

hehehehehe  sambil tulis entry nieh pun masih boleh gelak tahu sebab banyak babak yang melucukan terus hilang stress tahu .. jadi pada korang yang selalu stress nieh boleh lah tengok cerita nieh ….

 

10 thoughts on “Kawan Aku Mati Dalam Rumah Sewa – Review

    1. Namia Cinta Post author

      memang gelak tak hengat pun … dah tak peduli orang kiri kanan … watak hantu tu paling lawak okey

      Reply
    1. Namia Cinta Post author

      kan .. tp tgk pelakon pun dah boleh thu tak ada makna nya nak full seram ..
      boleh di katakan ianya adalam kelakar part seram tu x tahu lh kat mana hiks

      Reply
    1. Namia Cinta Post author

      lubang dekat kepala tu jangan tgk lama-lama boleh jd rasa “perasaan pelik” dan nk marah kalau tak kuat semangat .. ( itu pada saya lah )

      sila lah tonton cerita nieh

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.