Kalau Kawan Aku Mati Dalam Rumah Sewa

By | 10/08/2014

Kawan Aku Mati Dalam Rumah Sewa

okey ini memang bikin panas kalau kawan saya mati dalam rumah sewa ….. memang terus cari rumah sewa lain lah .. ye lah dah tinggal sama-sama kan kalau terus tinggal dekat situ mesti boleh nampak semua bayang-bayang kawan yang mati dalam rumah sewa tu …

kalau betul-betul berlaku saya akan bagi tau jiran-jiran dulu then hubungi polis dan keluarga kawan yang mati dalam rumah sewa tuh … tu pun kalau ada lah kalau tak ada publish dekat facebook .. hiks

One thought on “Kalau Kawan Aku Mati Dalam Rumah Sewa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.