Kad Nama Dari Zaza Iman

By | 18/08/2014

IMG_20140818_010430

Hari tu masa kemas-kemas baru ingat yang kad nama dah habis jadi kena buat yang baru, okey itu benda yang paling malas saya nak buat sebab ianya tak berapa nak penting tapi bila nak guna baru ada akal kelam kabut bagai. jadi bermula lah pencarian saya siapa yang ada buat kad nama nieh paling penting boleh design untuk saya dengan harga yang sangat murah.

last saya pilih zaza iman untuk design kan name card saya untuk kali ini, kalau ikutkan ini adalah design yang ke 5 rasanya dengan orang yang berbeza-beza tapi still harga yang murah …. ¬†hiks apa pun tak boleh bila nak yang cantik dengan harga yang murah kan …..

Design kali ini sepenuh nya saya bagi pada zaza cumanya part warna saja yang saya pilih …. masa pilih warna tak sure pulak macm man design nya .. bila dah dah sia design tak terfikir pulak nak suruh tukar full pink gitu … tapi tak apa lah tetap jugak puas hati dengan design kali nieh..

jadi korang yang nak buat name card atau apa-apa design boleh pergi ke facebook zaza iman¬†tanya je apa yang korang nak tanya kat dia pasal design yang korang nak buat nanti dia akan bagi tahu lah .. jangan korang ngorat dia sudah lah hiks ….

One thought on “Kad Nama Dari Zaza Iman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.