Dapat Smartphone Baru

By | 08/08/2014

Photo0072

 

 

Beberapa hari nieh hilang semua fokus untuk siapkan semua benda, jangan kata kerja-kerja online kerja-kerja rasmi juga langsung tak fokus nak buat .. aishhhh dah kenapa lah dengan saya kan … ada lah tu yang saya rungsingkan sampai hilang fokus.

Balik Raya minggu lepas dapat gadget baru …. okey gadget kali nieh mampu buat saya melompat dengan riang sampai dah rasa nak melompat bintang tapi bukan melastik bintang¬† okey ….. kalau ikutkan nak mintak time besday nanti tapi oleh sebab tak berapa nak tahan dengan phone lama tu jadinya sesi pujuk memujuk pun berlaku siap merajuk bagai sampai daat lah gadget baru nieh …..

bukan setakat dapat smartphone ¬†tapi dapat powerbank dari hotlink lagi … korang ada !!! mana ada kan sah-sah lah saya sorang je yang ada ….

ingat nak mintak samsung note tapi macam demand lah pulak kan kan kan … dapat yang nieh pun dah cukup bagus bukan buat apa pun cuma buat tengok email, facebook dan selfie muka sendiri kira okey lah tuh …

siap orang tu tanya lepas nieh nak apa pulak …. sesambil tuh saya fikir apa pulak yang saya nak mintak lepas nieh … rasa macam nak mintak barang kemas atau pun gopro ke tak pun pergi shopping … bhahahahahaha dasat dekat mata ada $$$$ betul lah kan … dah tu siapa suruh tanya macam tuh …

 

2 thoughts on “Dapat Smartphone Baru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.