Piala Dunia 2014 – Tetap Pilih German

By | 08/06/2014

carta perlawanan

 

 

Hi korang … kita tau korang mesti tak sabar kan nak tunggu Piala Dunia 2014 yang akan bermula beberapa hari lagi dan mesti korang dah pun buat pilih team pilihan korang …

seperti tahun-tahun sebelum nya saya tetap pilih geraman sebagai pasukan pilihan … kenapa erkk saya pilih germany..  mungkin sebab dulu kala saya bercita-cita nak tinggal dekat germany kot … wakakakakakak tapi apa kan daya kena tinggal saja dekt sini kan …

carta perlawanan dah pun siap, bukan saya yang buat tapi diberikan oleh hotlink okey ….  kalau korang nampak part tengah-tengah tu ada bahagian kosong itu akan saya lekatkan stiker yang di sediakan mana pasukan yang layak ke separuh akhir dan akhir perlawanan .. dan bla bla bla bla …

 

TEKNIK KURUS DIET ATKINS – Membakar Lemak Pantas

fifa-germany

semua perlawanan sebelah pagi jadi macam saya akan kecundang untuk menonton semua perlawanan .. erkkk tak semua perlawanan pun saya akan tonton sah-sah lah saya akan tonton pasukan pilihan saya kan ..

agak korang lah tahun ini pasukan mana yang akan menang, kalau saya kata german kang ramai pulak yang sadis kan jadi korang kalau yang mana rajin tu kongsi-kongsi lah team pilihan korang kan bagi lagi meriah gitu ….

cadar germany

okeysudah lah tu nanti saya sambung bebel lagi tapi apa kata korang kongsi dengan saya pasukan mana menjadi pilihan korang tahunn nieh ..

20 thoughts on “Piala Dunia 2014 – Tetap Pilih German

  1. hafizi

    saya rasa….macam german tapi spain pun ye gak… nanti kan la debarannya..tpi Ramadhan jangan dilupakan

    Reply
    1. namia

      semua pasukan ada kekuatan sendiri jd jangan pandang sebelah mata .. ye lah kan dah nk bulan ramadhan kejap je masa berlalu

      Reply
    1. Namia Cinta Post author

      bola .. bola jugak lah kan
      puasa tetap puasa jangan ada yang tak puasa sebab boleh udah

      Reply
  2. Imra

    Assalamu’alaikum, sanak:).

    Kalau maslh piala dunia saya tak dukung brazil.,

    hehe

    salam blogger dari indo

    Reply
    1. Namia Cinta Post author

      kihkihkih kan tu lah pasal nya samai rasa nak duk kat sana ….
      okey harap tahun nie adalah tahun bertuah buat german

      Reply
    1. Namia Cinta Post author

      yang tu kena tanya denaihati mana lah tau saat akhir dia nk buat contest macam tahun sudah … ye lh kan bola .. bola jugak puasa jangan lupa .. tapi kira bagus jugak senang sikit kaum lelaki nak bangun sahur kan time ada bola macam nieh

      Reply
  3. Wanyob

    Aku sokong cheerleader diorang jer .

    P:S : Jangan report bini aku . Nanti aku kena tido luar .

    Reply
    1. Namia Cinta Post author

      erkkkk … mesti cun kan diorang sebab tu suka ..
      macam x biasa pulak kan tido luar .. erkkk larikkkkkkkkkkkkkkk

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.