Guling Guling Mencari Safi Shayla

By | 03/06/2014

safi shayla

 

 

Beberapa minggu lepas berguling-guling lah kita ke pasaraya untuk mencari sebotol shampoo safi shayla nieh tapi malangnya tak ada baik dekar big giant, tesco, tesco extra, AeonBig dan sengkatan pasaraya yang semuanya tak ada. sudah habis atau memang tak ada jual tak dapat nak di pastikan paling penting malas nak redah semua pasaraya hanya sebab sebotol shampoo safi shayla nieh tapi memang nak jugak sesangat.

Sampai lah suatu petang yang tak berapa nak damai lepas baling dari kerja tergerak hati nak pergi pasaraya hero untuk beli barang jadi sekali lagi berguling-guling lah kita ke sana meredah laluan yang penuh dengan sampah kenderaan awam, kenderaan berat dan segala jenis kenderaan yang ada atas jalan masa tu tapi terus jugak lah guling-guling menuju ke destinasi.

okey sampai sudah ke tempat yang mahu di pergi, ambik bakul yang ada roda tu je tak payah troli bagai kang terover beli barang .. bhahahaha pada hal sama je over nya … lepas beli segala jenis lauk yang di perlukan sampai lah masa untuk saya mencari apa yang saya mahu cari sepurnama yang lalui …

tadaaaaaaaaa !!!! akhirnya jumpa jugak apa yang saya cari tapi ada shampoo je lah perapi segala bagai tak ada .. ok lah xpe asalkan ada shampoo safi shayla nieh .. yeayyyyy baru terasa semangat sikit nak balik rumah laju-laju .. makkoiii teruk nya sampai macam tu sekali gayanya kan … bhahahahahaha

dan malam ini tepat jam 12 malam saya dengan gigih menyelinap masuk ke dalam bilik air untuk mencuci rambut dengan syampoo safi shayla nieh .. ohhhmaiiiiii best nya terasa sejuk okey kulit kepala .. okey siap basuh bersih-bersih bungkus dengan tuala bagi kering ….

esok pagi pergi kerja .. okey part nieh memang best sebab tak rasa rimas dalam cuaca panas sebab pakai tudung kan jadi boleh buat kerja dengan rasa selesa yang amat …  jadi tak sia-sia saya mencari syampoo neh di merata pasaraya .. nanti nak beli lagik satu untuk travel ke mana-mana .. hiks

semua salah yuyu zulaikha sebab saya tau pasal shampoo shayla tu masa baca entry kat blog dia lah sebab Fatin Liyana salah seorang model shampoo shayla tu kalau tak mesti saya tak akan terpengaruh .. hahahaha apa ler salah kan yuyu pulak dia tak bersalah pun saya yang bersalah sebab terpengaruh sendiri dengan jayanya.

 

One thought on “Guling Guling Mencari Safi Shayla

  1. fatini

    Saya jugak salah seorang pegguna tegar safi shayla..produk syampoo safi shayla mmg best utk dipakai olh wnta yg brtdg…bkn shja mmbri ksgran n hrman yg brkekalan ttpi keyakinan yg luar biasa apbla brtmu dgn org rmai..kta tdk lgi brsa bmbg rmbut bernau apbla brtmu dgn oarg..so kpd pmbca d luar sna yg blum mggunakn syampoo ini cpat2 lh, beli n try it..annda pasti akn mrsai kelainannya.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.