Super Squad Movie Time

By | 24/05/2014

IMG_20140517_150119

 

 

Sabtu lepas bertempat di [email protected] Mutiara Damansara telah berlangsungnya tayangan perdana filem animasi tempatan yang bertajuk Super Squad .

Ramai jugaklah blogger dan akhli keluarga yang hadir bagi memeriahkan tayangan perdana animasi tersebut pada hari itu dan penamilan maskod Super Squad juga turut berada di situ bagi menjayakan tayangan perdana tersebut.

21

 

 

Super Squad ini mengisahkan Sekumpulan adiwira yang bejuang untuk mempertahankan planet bumi dari serangan makhluk asing. kisah ini memaparkan petempuran di angksa lepas, di kampung dan paling best bila makhluk asing mendarat di bandaraya kuala lumpur dan pertempuran di ruang udara KLCC.

banyak lagi element-element yang di terapkan dalam filem animasi Super Squad ini sebenarnya dan mengajar penonton sifat setiakawan dan kerjasama berpasukan dan banyak lagi nilai-nilai murni yang di terapkan dalam filem animasi Super Squad ini.

korang yang memnag tak tahu apa nak buat tu nanti boleh lah menonton filem animasi super Squad yang akan di tayangkan pada 5 jun 2014 di seluruh pawagam tanahair.. boleh tonton dengan ahli keluarga dan memnag tak sia-sia pun menonton filem animasi ini.

Filem animasi ini di bintangi oleh Elza Irdalyana sebagai Shasha, Marina Tan sebagai Alan, Diana Danielle sebagai Elly, radhi Khalid sebagai Blin, dafi sebagai Danny Dan Aaron Aziz sebagai Kapten Aaron manakala Amran Ismail sebagai Mat & Dragon Lord.

jadi jangan lepaskan peluang untuk menonton Animasi Super Squad di pawagam nanti okey boleh bawak family, boleh bawak kawan-kawan atau boleh bawak anak buah untuk tonton animasi ini.

 

2 thoughts on “Super Squad Movie Time

  1. PCL

    salam nami..pcl hari ni ke the curve lagi…. bukan nak tengok muvie tp nak lepak2 kat sana sambil shopping barang anak2 dara pcl 2 org tu… ;

    #supersquad ..filem animasi terbaik, pembaca blog nami adalah dijemput memberikan sokongan …memang puas hati sy sendir telah menonton preview tersebut.
    PCL recently posted…Aku suka cara hidup sebegini…oh tenang je rasa.My Profile

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.