Hujung Minggu Di Pesta Buku

By | 04/05/2014

IMG_20140504_171243

 

Yeahhhh selepas 10 hari berlalu pada hari ke 11 berjaya jugak saya sampai ke PWTC sempena pesta buku antarabangsa 2014 ..  okeyyy sila abaikan muka budak comot yang sememeh tuh ye … krikk krikk krikkk

awal-awal pagi dah keluar rumah untuk acara sebelah siang, hoii kemain letih tahu meredah beberapa belas station untuk sampai ke last station … hahahaha tak habis-habis dengan las station saya kan …. krikk krikk krikkk

sebenarnya dari semalam saya bosan tahap ultramen nak keluar hujan jadi kena lah tinggal dalam rumah setengah hari dan sepanjang malam .. dan bila pagi menjelma saya pun gembira tak hengat sebab memang dah plan nak keluar berjimba-jimba …

lokasi pertama adalah last station habis kan setengah hari dekat sana dengan macam-macam aktiviti sosial bagai sambil melihat sekeliling bagai dan …… krikk krikk krikkkk

 

IMG_20140504_174043

 

meredah bandaraya pada jam 4.30 petang untuk aktiviti riadah di PWTC sampai terus redah hall-hall yang ada malangnya sikit hampa dan kecewa tak tahu mana hall yang ada booth yang saya jumpa hanya dua saja di tingkat atas sob sob papan menujuk arah pun tak ada .. okey fine pasrah sudah ….

IMG_20140504_172657

 

 

dalam banyak-banyak booth yang ada rasanya ini booth yang paling kanak-kanak suka tapi bila tengok design pada patung dan baju macam dah cantik macam dulu-dulu dah nampak macam design tiruan pun ada …  walaupun tak berapa nak kacak tapi still menjadi pilihan kanak-kanak .. hehheheheheh tempat jatuh lagikan di kenang ini kan pulak tempat pernah menimba pengalaman

 

IMG_20140504_173923

 

 

sungguh tak ada satu pun yang menarik minta saya sepanjang penjelajahan saya di pesta buku antarabangsa 2014 ni di tambah pulak dengan booth yang banyak dah tutup ye lah kan hari terakhir dan sudah lewat petang mesti lah mereka berkemas untuk pulang.

muka sendiri penuh entry mana muka orang lain .. kihkihkih muka orang lain tak boleh masuk dalam blog nieh bahaya kang tak pepasal ada yang serang hendap saya kihkihkih tunjuk muka saya pun ok apa .. hehehehhe

 

IMG_20140504_172337

 

 

seronok dapat habiskan masa sama-sama hujung minggu, tak kisah lah kalau saya kena redah jauh-jauh hanya untuk menghabiskan masa bersama …. terima kasih bawak saya jalan-jalan dekat pesta buku tadi walaupun sebenarnya kita sama-sama tak suka dengan tempat yang sesak dengan orang ramai tapi tetap jugak kita redah ..

 

One thought on “Hujung Minggu Di Pesta Buku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.