Mereka Bersantai Hujung Minggu

By | 20/04/2014

IMG_9844

 

 

Sebenar nya outing yang di buat ni tak berapa nak di rancangan sangat pun cuma beberapa hari ni baru plan bagai dan sebagainya dan di buat secara tertutup raat cuma orang-orang kenamaan saja yang join .. bhahahaha kemain mukadimah sebegini rupa sila lempang muka sendiri laju-laju okey …

 

family gath

 

 

Agenda asal mereka sebenar untuk belajar guna DSLR tapi malanya dah betukar jadi piknik family gitu persiapanya lebih kepada makan-makan .. okey ini memang sweet ( mereka lah sweet benarnya ) bukan mak-mak je yang suka anak-anak lagi suka sebab dapat main kejar-kejar dekat tempat yang luas cuma tak boleh terjun tasik je kang tak ada siapa nak selamat kan sebab mereka tak reti berenang .. bhahahahaha

 

myra zarra

 

 

alolololo sweet nya mereka berdua nieh macam adik beradik je gayanya … senyum sorang-sorang tau kita tengok gambar mereka yang sangat sweet .. sweet moment lah gitu gayanya …

 

IMG_9840

 

 

hadirah yang sweet awal-awal malu bukan main lagi dah nak balik baru nak rapat .. alolololo rasa nak geget je pipit si hadirah tu tau … kihkihkih…

kita pulak yang over kan, kihkih tak apa bukan selalu pun kita dapat over bagai macam nieh .. lalalalalla ada kita kisah dah memang kita nieh macam ni tak tau nak cover muka teruja bagai ke apa ke …

ini kalau nak tulis 40 malam pun tak habis kan jangan kata 40 malam mungkin lebih kot kalau nak cerita part yang sweet-sweet .. yang paling sweet gelak kuat macam dan rupa macam mana pun tak ada orang nak marah dan payah nak cover bagai … bhahahahahaha

okey nanti saya tulis full story nak kena intai apa berlaku dekat balai raya baru boleh update full entry okey hahahahah motif skodeng balai raya ……

 

 

3 thoughts on “Mereka Bersantai Hujung Minggu

    1. Namia Cinta Post author

      memang seronok bila dapat jumpa sesekali dh macam family pulak
      sis dah sembuh kita outing ya 🙂

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.