Tangan Cedera Parah

By | 14/04/2014

cedera

Tangan saya cedera parah hari ini masa buat kerja dekat pejabat siang tadi .. hari ini banyak dokument nak kena settle kan bila dah banyak dan rushing bagai kecederaan pasti akan semakin dekat …

apa lh yang saya merepek ini … kisah nya masa dengan nak shorting dokument ikut port boleh pulak bullet yang tajam tu tercuvuk tangan saya … sakit okey dan 3 minit jugak nak keluarkan itu bullet yang tercucuk tapi malang nya saya bukan nangis tapi gelak tahan sakit .. kihkihkih

kadang kena bullet tapi paling banyak kena kertas … itu tak apa lagi jangan getah putus kena tapak tangan itu lagi sakit .. pernah jugak lah getah putus kena tapak tangan terus saya sepak tong sampah tepi meja tuh .. kihkihkih

over betul kan cedera tak seberapa pun tapi ceritanya berjela panjang macam cedera parah masuk hospital .. kihkihkih harus lah kan bila ada benda nak tulis tapi tak tahu nak mula dari mana dan pilih untuk keluar kan cerita merepek bagai …

IMG_20140412_182403

sebenar nya banyak benda nak kongsikan dengan korang tapi tunggu lah mood ok sikit baru boleh up entry betul-betul, bila terasa sangat penat apa pun tak jadi nak buat .. ini pun entry ke laut bagai yang langsung tak ada kaitan bhahahahaha kesian kan.

kihkihkih korang layan je lah entry nih dulu ya .. banyak entry dalam draf je tak habis nak tulis dan publish untuk korang baca .. okey jangan lupa join Giveaway di blog ini ya ..

3 thoughts on “Tangan Cedera Parah

    1. Namia Cinta Post author

      kan asalkan ada sesuatu untuk di baca …

      hiks sila lah datang selalu .. sy pun selalu datang blog sis tp baca je lh sbb x tau nk komen apa kadang2

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.