Cabutan Bertuah Dari Lazada

By | 02/04/2014

lazada

Minggu lepas saya terima panggilan dari Aaliyah masa tu Aaliyah tak pulak cakap dia dari mana yang dia kata “tahniah sebab terpilih menang cabutan bertuah” saya dah “wowww” tapi apa contest yang saya sertai .. ( tak ingat )

Sebab dah hilang fokus saya kata lah ” x apa malam nanti saya check email ” petang tu balik rumah laju-laju saya check email dan ……

nnn

Alhamdulillah rezeki yang tak di sangka-sangka … happy sangat okey bila baca email dari Aaliyah … dan baru tahu yang Aaliyah berkerja dengan Lazada Malaysia … penat saya fikir Aaliyah ni blogger dari blog mana .. hehehehehe

Hadiah tersebut sudah selamat tiba pagi semalam dan saya masih fikir nak pakai untuk acara apa … benarnya sayang nak guna benda baru … heheheheheh

Terima kasih banyak pada Lazada Malaysia sebab memilih saya untuk cabutan bertuah mereka. untuk korang yang suka shopping online korang kenatahu sepanjang Anniversary Lazada Malaysia banyak disakaun yang akan di berikan kepada korang jadi tunggu apa lagi ..

5 thoughts on “Cabutan Bertuah Dari Lazada

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.