5 Entry Yang Paling Banyak Di Sebarkan Blog Denaihati

By | 06/04/2014

maxresdefault

Siapa yang tak kenal dengan Denaihati rasanya ramai yang kenal dengan denaihati  kalau ada yang tak kenal dengan beliau sangat lah rugi sebab saya banyak belajar tentang blog dari perkongsian beliau di blog denaihati.com. saya sarankan pada yang masih baru dalam dunia blogging rajin-rajinlah singgah di blog denaihati banyak info di sana.

Short Contest yang denaihati buat minggu ini sebenarnya mengajar saya mencari lebih banyak idea untuk menghasilkan entry yang baik dan lebih banyak info dan dalam masa yang sama saya akan mencapai sasaran 350 patah perkataan yang jarang saya dapat sasarkan. ini macam menguji jauh mana idea yang saya kembangkan untuk menulis pada masa sekarang dan pada masa akan datang.

sebenarnya banyak saja entry yang menarik di blog denaihati tapi untuk mencari entry yang paling banyak di sebarkan oleh pembaca blog tersebut sangat lah susah sebab haruslah perhatikan dengan teliti ..  kalau orang lain ambik masa satu hari untuk sudahkan entry yang mereka buat saya paling tak pun beberapa hari .. kemain sungguh kan …

blog yang sentiasa menjadi rujukan saya untuk sesuatu pekara terutamanya tips blog, kadang-kadang saya hanya membaca seimbas lalu saja tapi pada masa seterusnya bila saya memerlukan rujukan saya akan ingat yang saya pernah baca entry tersebut di blog tersebut jadi sebab itu lah saya kata tidak rugi jika terus ikut blog denaihati bukan setakat ilmu blog tapi sometime yang tidak terjangka denaihati akan buat short contest yang agak berbaloi .. tapi cabaran nya akan menguntungkan semua pihak.

saya tak ingat bila saya pertama kali ikut majlis anjuran denaihati …. sama ada majlis sepetang bersama blogger yang pertama atau menang tiket ke seminar nuffnang .. tak ingat sebab semua tu terlalu pantas berlalu dan terlalu susah untuk di lupuskan dari minda.

( beterabur idea menulis akibat gangguan )

entry kali ini saya kongsikan beberapa entry yang paling banyak di sebarkan di blog denihati, pada yang belum baca boleh lah baca dan mana tahu lepas baca dapat idea menulis dengan jayanya kan.. macam saya yang kadang-kadang ketiadaan idea menulis ..

Waktu Imsak dan Berbuka Puasa Negeri-Negeri Seluruh Malaysia
Buffet Ramadhan Hotel dan Restoran Malaysia
Aqiqah Ramadan di Kemboja
Sebab Doa tidak diterima dan zuriat nakal
Semak Saman AES Online

 

di harapkan erkongsian ini dapat membantu korang mencari idea untuk di kembangkan dalam penulisan korang, kalau ikutkan terlalu banyak yang indah yang sukar untuk di lupakan dan di buang begitu saja. mungkin satu hari nanti bila saya tiada apa yang saya tinggalkan ini akan membantu korang jugak.

 

p/s : korang yang belum ikut serta blog denaihati boleh lah ikut serta sekarang tak rugi pun .. 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.