Tersangat Penat

By | 05/03/2014

tired1

 

 

Sekarang ini saya rasa yang saya sudah semakin jarang menulis tidak seperti dulu, nak kata idea untuk menulis tak ada rasanya tak jugak kalau ikutkan banyak saja benda yang mahu saya tuliskan..

okey ini sangat serius bukan main-main dan saya tak ada masa untuk bermain dalam keadaan saya yang sanagt keletihan macam orang tak cukup rehat. untuk beberapa minggu ini itu lah yang saya hadapi sindrom keletihan yang tersangat lah hingga tak mampu nak cover rehat balik walaupun banyak masa saya di habiskan dekat rumah.

mungkin di sebab tersangat lah penat saya jadi sanagt malas nak buat apa-apa … maaf sangat-sangat sebab lama tak update blog …. ini pun paksa diri update supaya tak menghampakan sesiapa walaupun rasa entry ini sikit kucar kacir pengunaan ayat dan sikit  serabut gitu ….

bagi saya rehat bila dah ok nanti saya tulis semua benda yang tertangguh … alahaiii macam banyak je benda yang tertangguh nak kena siapkan ini .. ZzzZzzzz pengsan lah nampak gayanya bila banyak benda ttertangguh dengan sengaja .. apa boleh buat kan …

 

 

2 thoughts on “Tersangat Penat

  1. suri

    salam..

    cantik dan kemas blog ini.

    err..suri rasa penat jugalah bermula dari hari senin uhuk..sampai hari ini.aduh senak otak tapi mujur ada buat draf entri just postkan jer.

    p/s: sedih tak dapt snap pic dengan namia dan geng table awsome tu he…salam kenal ya 😉
    suri recently posted…Trick Saya Menjadi Membuat Kuih Pau KedaiMy Profile

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.