Cenderahati Yang Hampir Terlupa

By | 18/03/2014

nz

Sebenarnya saya sudah hampir terlupa pasal cenderhati ini, hampir setahun rasanya keterlupaan itu berterusan cuma beberapa ketika ini saja bari terimbas balik. Whatapps yang saya terima buat kan saya senyum keseronokan .. gila tak seronok cenderhati dari jauh tu siapa yang tak suka kan …

X : Salam namia, bila ntah nak bagi ( hantar gambar atas tu )

Saya : Kan selalu pergi pejabat dekat sana kan apa kata saya ambil dekat sana je

X : ok jugak tu tak teringat pulak …

heheheheh bijak tak saya dari masing-masing terlupa 4 juta kali walaupun sudah beberapa kali acara selalu je terlupa baik tinggal kan saja di pejabat tu dan saya boleh pergi ambil di sana.

dh

Saya ini selalu je baca blog denaihati tu tapi memang jarang tinggalkan komen, masa tu saya baca entry “kembara Musafir New Zealand”   dan komen yang ringkas itu juga lah buat mata saya blink blink …

terima kasih banyak pada denaihati atas cenderhatinya … suka sesangat  … yang whatapss dengan saya tu bukan denaihati tapi wife denaihati ( sampai sudah tak tahu nama sebab tak pernah tanya ) bhahahahahahah  …

6 thoughts on “Cenderahati Yang Hampir Terlupa

  1. ummi_zarra

    hye namia..
    best name namia cinta..
    keh keh keh baru terjah lah..

    cantik baju tu tapi dasyat gak erkkk lme betul keterlupaan mia..
    keh keh keh..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.