Adapter Baru

By | 27/03/2014

IMG_20140327_215926

Dari minggu lepas adapter lappy saya meragam macam mintak penampar je dan buat saya hilang sabar di saat ada kerja yang mahu saya selesaikan adapter tu tak mahu berfungsi dengan baik pulak jadi akhirnya saya hanya belek-belek phone saja …

oleh sebab abang ipar saya balik dan bawak lappy dia jadi adapter dia lah yang jadi mangsa saya sepanjang malam.. nasib malam dia main dengan dak bambam je tak guna lappy .. heheheheh jaat kan saya ….

tapi kan akhirnya dengan rasa berat hati saya ajak jugak ayah saya meredah kesesakan hanya semta mahu membeli adapter di tempat biasa saya beli barang lappy … sampai je kedai tu brader tu ingat saya nak format lappy tapi laju-laju saya kata nak beli adapter ¬†….

yeayyyy akhirnya saya ada adapter baru, harap-harap tak lah rosak atau terbakar atau termeletop lagi macam adapter yang lepas …

sebenarnya adapter yang sebelum ini adalah multi adapter di mana hujung nya itu boleh tukar-tukar ikut kesesuaian jenama lappy … tak kisah lah korang guna lappy apa sebab full set adater tu ada semua jenis lappy … ¬†tapi malang nya buat saya sakit jiwa untuk dua tahun sebab bila terlanggar sikit mesti akan terpadam lappy …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.