Seminggu Yang Macam-Macam

By | 09/02/2014

mia namia

Fuhh !!! patut ada yang tanya bila nak update blog rupanya dah seminggu blog tak berupdate … bhahahah sindrom kemalasan menlanda itu sebab malas sangat nak update blog .. lalalalalala

Nak kata idea tuh tak ada sangat lah tipu rasanya banyak benda yang nak di tuliskan cuma tu lah kan bila kemalasan melanda semua benda tak jadi .. kihkihkih ..

rasanya ramai yang dah tahu pasal MSMW2014 tuh kan, entah kenapa saya terasa sangt malas untuk minta kawan-kawan vote saya yang ada pun hanya tiga orang saja yang vote saya kan .. sangat kesian .. bukan apa lagi pun system MSMW2014 kali ini lain sikit satu id boleh vote satu blog je tu yang macam ###### jadi lagi bagus kalau saya fokus benda lain …

benda lain tuh apa? benda macam contest yeo’s dekat blog denaihati tu, tapi saya langsung tak ada idea untuk menulis tentang contest tuh dah macam mana lah kan .. walaupun hadiahnya sangat menarik tapi apakan daya … bhahahahahaha …

sepekara lagi mesti ramai yang dah tahu tentang event SBB2014 yang akan di adakan di Saloma Bistro anjuran denaihati tu DAFTARย .. tapi yang tuh pun saya tak terasa nak sertainya …. dengar-dengarnya tahun ini luar dari biasa mereka yang akan hadir event SBB2014 tuh dan yang lagi luar biasa hadiah untuk cabutan bertuah pun sangat gempak … saya tak pasti penyertaan msih di buka lagi atau tidak korang kena check dengan ย team denaihati sendiri lah ye ..

Semalam sakat orang kesayangan saya, sehari sebelum tuh orang kesayangan saya ajak keluar tapi saya malas nak keluar sebab malas .. sabtu saya kerja tapi memang dah plan nak pergi jumpa orang kesayangan saya dekat kedai dia tapi masa dia tanya saya datang ke tidak saya kata banyak kerja nak kena siapkan dan tak tahu habis jam berapa ..

dan kita orang berwhatapp macam biasa lah tapi masa tuh saya dah dalam perjalanan ke tempat dia .. juh okey tempt dia tuh sebab tu saja tak selalu ke sana sebab penat dalam perjalanan je .. bhahahaha ok sampai depan kedai dia saya whatapps “kalau ye pun bukak lah pintu bagi saya masuk” bhahahaha

sebenarnya keseluruhan kehidupan saya untuk minggu ini adalah sangat membosankan … pergi kerja balik kerja itu je lah rutin harian saya .. macam tak bersemangat nak buat apa-apa .. sob sob ๐Ÿ™

6 thoughts on “Seminggu Yang Macam-Macam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.