Name Card Upin & Ipin

By | 17/02/2014

name card upin ipin

Hari tu saya kemas-kemas kotak ajaib saya yang sudah bersawang tak hengat tu dan macam-macam lah yang say jumpa termasuk lah name card ini yang seingat saya macam dah tak ada dalam simpanan saya.

name card ini saya gunakan suatu ketika dulu, lama dulu bertahun sudah berlalu rasanya ini kotak ke dua yang sempat di re-print untuk saya …

kalau ingat-ingat balik tak banyak pun kenangan yang ada masa dekat situ, lagi banyak tak best dari best .. ye lah kan kerja dengan orang-orang yang sudah ada nama jadi siapalah saya ini kalau nak di bandingkan dengan mereka…

Nota : tak perlu di kenang sesuatu yang tak best …

3 thoughts on “Name Card Upin & Ipin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.