Kesengalan Di Hari Cuti

By | 01/02/2014

samsung grand

terasa pelik sebab phone tak berbunyi macam selalu … tengok phone macam pelik sesangat … “ohhh phone sengal rupanya” jadi apa lagi format dan setting balik .. fuhhh lega sebab dah ok phone kesayagan saya … 

me and yin yin

si yin yin asal nampak camera je mula lah posing bagai, ini nasib dekat dalam kereta kalau dekat rumah dah macam-macam gaya dia buat .. bhahahahaha  sila abaikan muka tuan blog yang tak seberapa tuh ye …. itu di sebab kan lapar sesangat namanya dan kebosanan melanda ….

paddel pop by walls

masa untuk makan eskem paddle pop … nyam,, nyammm …..  tapi rasanya ….. korang rasa sendiri lah ye sebab lain orang lain citarasanya … bhahahahahah

2 thoughts on “Kesengalan Di Hari Cuti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.