Jangan Rosak Terus Sudah

By | 22/02/2014

tab namiacinta

Beberapa hari lepas saya ada menulis tentang “tab jatuh sakit” sedih sangat bila benda kesayangan rosak rasa semua benda tak kena mengalahkan hilang boyfriend dah gayanya .. seharian mood down bagai dan rasa macam nak nangis je .. sob sob

semalam masa saya nak pergi kerja saya charge tab tu dan biarkan tapi sempat pesan dekat mak saya minta tutupkan suiz jam 10 pagi macam tu, cukup lah tu 1 jam caj itu kiraan kebiasaan nya kalau full charger .. balim tuh nak lah guna kan sebab dah lama sangat saya abaikan tab tu … tapi baru kejap saya guna bateri dah warna merah mintak di charge .. ini dah rasa macam nak baling itu tab je …

okey lah saya pun charge dalam 30 minit macam tu … sama jugak baru guna kejap dah kena charge balik .. sob sob sedih nya jangan lah rosak itu tab ….  lagi malang bila dekat 2 jam tab tak boleh on dah rasa lagi sedih … jadi sambil saya fikir dengan waras saya gunakan en.google mencari jawapan kepada masalah saya .. jumpa sudah jawapan dan berjaya on kan balik itu tab ….

dan sekarang saya tak tahu nak selesaikan masalah yang satu ini macam mana atau saya terpaksa akur yang kesudahan nya saya kena beli tab baru saja .. tak mahu tak mahu … tab tu hadiah okey … gila tak sayang…

Nota ” En Tab sila jangan rosak sampai saya dapat tab baru ya … sob sob … 🙁

2 thoughts on “Jangan Rosak Terus Sudah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.