Pavilion Vs StarHill

By | 14/01/2014

starhill-gallery

Fuhh !! ini 4 juta kali fikir nak masuk ke tak nak tempat ini, kalau masuk sah-sah boleh bangkrap untuk satu tahun tapi kalau tak masuk nanti orang kata “jakun” bagikan …

cuba teka saya masuk ke tidak tempat ini?

okey jawapan nya adalah haruslah saya tak masuk just lalu saja dari luar .. walaupun lalu saja dah buat saya seram apatah lagi kalau masuk ke dalam silap-silap lagi seram rasanya .. heheheheheh

lupa nak bagi tahu siapa yang tak tahu itu ada lah starhill okey, kalau masih tak tahu sila tanya encik google nanti akan dapat jawapan.

Pavilion_KL

Satu la tempat yang saya hanya tengok dari luar, nak masuk dalam pun seram sangat-sanagt .. ramai jugak kawan-kawan saya kata best sangat pavilion nieh .. pada saya apa yang best sangat lag agak nya, sudah lah mahal dan jauh bagai yang best mungkin tengok awek-awek baru nak up lepak situ agaknya .. bhahahahhaha

pada saya lah kan orang kaya je pergi dua tempat ini orang kelas bawahan atau pertengahan tak mampu nak pergi tempat-tempat macam ini .. ehh bukan ke orang kelas pertengahan guna BMW bhahahahaha sabar je lh kan .. tak apa lah biar orang nak kata bagai saya kisah pulak yang penting saya tak susah kan sesiapa ..

4 thoughts on “Pavilion Vs StarHill

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.