Kawan atau Sebaliknya

By | 04/12/2013

 

masa

 

Kenapa hari ini terasa sangat pelahan masa berlalu atau saya saja yang rasa begitu ….
beberapa minggu kebelakangan ini saya terasa sangat letih dengan macam-macam hal yang berlaku hingga sistem ketahanan tubuh badan tidak mampu berfungsi dengan normal …..

Kebelakangan ini juga lah hubungan saya dengan orang-orang di sekeliling saya tak berapa nak baik, bukan dengan kawan-kawan ┬átapi dengan orang kesayangan saya juga tak berapa nak baik sangat …. itu semua normal dalam kehidupan mana ada benda semua baik-baik je kan dalam perjalanan kehidupan yang penuh dengan cabaran.

Sebenarnya ada benda yang buat saya tersedar dan itu buat saya sikit sebak dan ada sikit tersasa hati tapi tetap anggap itu adalah dugaan kecil … benda-benda kecik itu juga buat saya sedar yang saya ini di anggap kawan atau sebaliknya atau bukan sesiapa …

sepanjang tiga minggu itu juga lh banyak benda yang saya fikirkan, dalam keadaan yang tak berapa nak kritikal saya harus fikir apa perancangan seterusnya. jadi akhirnya ada beberapa pekara yang sudah pun saya putuskan ..

saya nak balik duduk dalam balang kaca, jadi untuk tahun 2014 saya tak akan join apa-apa event sama ada event tu di sponser atau tak … kalau join pun mungkin tengok pada event, kesesuaian masa dan tempat juga .. kalau takan nak pergi event saja-saja memang tak lah …. bukan demand cuma nak lebih fokus pada kerjaya sekarang fokus pada apa yang sudah pun di rancangkan.

 

4 thoughts on “Kawan atau Sebaliknya

  1. Kikie

    Good luck in 2014 Mia…

    Pilih yang terbaik untuk diri sendiri, jangan fikir sangat perasaan kawan kalau diri sendiri x terbela *whoaaa gittew! lol*
    Kikie recently posted…JANGAN BUKA BILIK ITU!!!My Profile

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.