Boleh Ke Dengan 2 Minit

By | 21/12/2013

zumba

 

Sejak kebelakang ini saya teramat lah sibuk dengan urusan rasmi … fuhhh minggu-minggu yang penuh dengan cabaran dan dugaan rasanya tapi kehidupan haruslah di teruskan.

Sudah macam job ke dua tetap pulak bila ada yang minta buatkan step 2 minit secara berulang untuk annual dinner mereka … saya cuma ada satu hari untuk fikirkan step yang mudah dan mereka cuma ada 5 hari untuk latihan.. sebenarnya bila mereka kata 2 minit saya terus kata “apa je nak buat dengan dengan dua minit” tapi bila saya tengok timeline 2 minit itu pun dah cukup semput untuk habis kan step yang di reka .. kihkihkih last year saya bagi mereka 3 minit utu pun dah nak pitam jugak katanya ini 2 minit maybe ok lagi kot.

untuk kali ini saya bagi step ulangan yang mudah dengan lagu waka waka by shakira … walaupun kalau dengar lagu tu macam terover rancak dan stepnya mungkin sangat susah tapi saya bawakan yang paling mudah untuk mereka.. hasil nya tunggu rakaman mereka bagi pada saya bila sudah selesai annual dinner mereka.. hiks hiks

sejak bila pulak saya pergi kelas dance bagai nieh … hiks hiks !!! mana ada saya pergi kelas bagai cuma saya suka tengok dance-dance yang di lakukan di kelas fitness gituuu jadi dari situ saya belajar banyak step sambil mengeluarkan peluh … hiks hiks …

good luck u all jangan lupa bahagian saya kalau menang untuk tahun ini… macam tahun-tahun lepas pun mereka menang dengan macam-macam kategori jugak .. hiks hiks ….

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.