Sesuatu Yang Baru

By | 12/11/2013

 

give up

 

Hii …..
Akhirnya selepas berkias-kias dan berdolak dalik dengan macam-macam alasan yang tk berapa nak munasabh akhirnya blog selamat berpindah ke tempat baru… 

terima kasih banyak pada Izzudin Fauzi pemilik blog sukasedap sebab tolong saya yang tak berapa nak pandai nie dan juga kawan-kawan yang lain jugak yang selama ini memaksa saya pergi ke tempat baru ….

banyak benda yang saya kena belajar, harap-harap saya tak give up dengan benda baru.. maklum lah kan dah terbiasa dengan benda yang senang dan sudah rasa selesa dengan semua yang dah sedia ada…

tiba-tiba jadi tak ada idea nak tulis apa munkin di sebabkan terasa down sebab banyak benda baru yang masuk dan perlu di hadam dengan cepat supaya tidak ketinggalan …. okey ini dulu untuk kali ini nanti saya tulis lagik …..

 

send via samsung mobile

 

6 thoughts on “Sesuatu Yang Baru

  1. Kamil Salleh

    Selamat datang ke wordpress…blog saya pun masih tunggang-langgang dengan teknologi wordpress ni. Tanpa bantuan sesiapa…hanya mencari maklumat di google search mencari apa yg patut. Keadaan blogspot dgn wordpress memang berbeza jauh. Kena pandai gunakan plugin yg disediakan. Hanya yg tu kita kena pandai setting. Semoga terus maju jaya dgn wordpress
    Kamil Salleh recently posted…iphone 5S dan iphone 5C Terbaru Keluaran Apple IncMy Profile

    Reply
    1. Anarm

      Betul tu.. Plugin memang penting untuk blog WordPress.. Nak setting pun senang je kalau kita ikut betul2 arahan yg developer plugin tu sediakan..

      Belajar sendiri memang lebih mencabar.. Kalau ada guru yg boleh ajar cara guna WordPress senang sikit.. Tapi sekarang dah banyak tutorial untuk belajar WordPress.. Nak belajar sendiri pun dah senang dah sekarang ni.. Tak macam dulu, susah nak cari tutorial WordPress..
      Anarm recently posted…Hadiah Wang Tunai RM40,000 daripada Yeo’sMy Profile

      Reply
  2. Anarm

    Waahhh.. Selamat datang ke dunia WordPress.. yeaayyy \(^_^)/

    Benda baru memang ambik masa sikit nak belajar.. yg penting jangan putus asa dan kena rajin study.. Orang lain boleh guna WordPress tanpa masalah, takkan kita tak boleh, kan? Anggap cabaran belajar benda baru ni untuk pergi ke tahap lebih tinggi dalam blogging..

    WordPress ni senang je sebenarnya.. 🙂
    Anarm recently posted…Hadiah Wang Tunai RM40,000 daripada Yeo’sMy Profile

    Reply
  3. ejam

    tahniah atas penghijrahan ini.
    selamat datang ke dunia warna warni wordpress.
    kalau nak faham lebih dengan wp boleh belajar sendiri di blog wp yg dibina di wordpress.com jadi dengan itu blog ini tidak akan bermasalah jika teralah usik.
    kalau tak faham atau ada persoalan jangan segan2 bertanya…InsyaAllah ada yg akan membantu.
    ejam recently posted…Stok Vitamin C Shaklee Sudah Sampai.My Profile

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.