Nampak Macam Kanak-Kanak Ribena

By | 09/11/2013

Interface baru phone samsung cobry 2 saya yang baru di ubah minggu lepas yang tak berapa nak jayanya .. 

kenapa saya kata tak berapa nak berjaya… sebab saya ingatkan nak upgrade apps yang ada dalam tu tapi masa proses kedua tak berjaya pulak sebab banyak virus yang masuk… bila dah banyak sangat virus yang masuk saya jadi risau nak teruskan takut ada kesan pada phone dan lappy.. jadinya cepat-cepat saya hentikan proses seterusnya.. jadinya saya hanya berjaya ubah theme saja…

sebenarnya kalau ada yang kata tak puas guna sasung cobry 2 nie sebab tak banyak benda boleh buat tapi pada saya ianya dah memadai sebab still boleg facebook, boleh twitter paling penting boleh check email dan update blog guna email ….


Nota : tengok lah bila dah jumpa phone yang betul-betul berkenan baru tukar sekarang biar lah guna phone yang ada.. 


send via samsung mobile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.