Jangan Batak Sangat Okey

By | 03/11/2013

Woittttt !!!!
ini dah melampau namanya tahu lah nak cepat kaya tapi tak payah lah batak sangat sampai directkan link blog ke akaun says ye… 

hello !!! sikit pun saya tak dengki okey dan tak ada sebab saya nak dengki korang nak cepat kaya dengan cara macam tu.. 

tapi ….
sila fikir sikit perasaan orang yang memang nak baca entry yang korang tulis tu, bila bukak blog korang loading 5 saat lepas tu terus di bawa ke akaun says korang … 

sakit pulak hati kita …. tahu tak kenapa saya sangat sakit hati sebab saya memang nak sangat baca apa yang di tulis tapi bila link tu terus ke akaun says korang makanya saya dah jadi sakit hati sebab lain pulak yang jadinya….

sedangkan iklan pop up yang ada dekat blog saya nie dah cukup buat saya sakit hati ( salah sendiri ) inikan pulak keadaan macam tu.. hurmmmmm …….

okey mesti akan ada yang kata “ikut suka lah” 
kalau macam tu ikut suka hati saya lah kan nak pergi report dekat google bagi blog-blog yang macam tu kena remove TAPI saya tak lah jahat macam tu sekali… 

tak apa lah saya buat-buat faham lah kenapa ada yang buat macam tu, kadang-kadang kita tak boleh nak suruh orang ikut apa yang kita mahukan dengan cara paksaaan…


Nota : nak cari duit lebih pun jangan lah sampai guna cara keji macam tu…. 🙁


send via samsung mobile


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.