Idea Yang Beterbangan

By | 14/11/2013

RightWrong

 

Haiii korang ....
Sejak semalam terasa macam semua benda yang nak di kongsikan dengan korang semua terbang melayan 
ke merata tempat sampai tak sempat nak kutip balik semua idea-idea tu.. hari ni pun sama jugak idea-idea 
untuk menulis terbang di tiup angin ... heheheheheh ( alasan sungguh )

By the way thanks sesangat tau pada korang-korang yang sangat memabantu saya di saat saya perlukan bantuandan sokongan moral ( bukan kegiatn tidk bermoral ) ... dan maaf sesangat bila terjadinya sesuatu yang tidak terduga memang di luar jangkaan ...

alamak tersasar dari landasan kejap dah jadi benda lain yang patut di tulis sebenarnya .... okey sejak 
semalam lagi ramai yang tak boleh nak access blog saya nieh kan, maaf atas kesulitan yang berlaku..
itu berpunca dari pangkalan yang mengalamu sedikit masalah .. tapi hari ini semua dah pulih macam sedia
kala .. jadi korang boleh berjimba-jimba di blog saya dengan senang hati .. bhahahahahaha 

Nota : mood masih down lagi kena ambik masa untuk up kan balik

6 thoughts on “Idea Yang Beterbangan

    1. Nami Namia Post author

      erkkk .. jangan cakap kuat-kuat nanti orang dengar heheheheh
      harap-harap dapat di kutip balik hiks

      Reply
  1. broFami

    erm ni tulis entry time mengantuk ke..? banyak plak typonya huhu.. btw tahniah kerana dalam theme baru dan platform baru ni .. font untuk post ni mcm tak sesuai je.. boleh tukar tak nnt saya serabut.. hehe .. gurau je jgn marah k.. 😛
    broFami recently posted…Timeline cover Firmax-3 Magic creamMy Profile

    Reply
  2. dayah

    Buat senyap je eh..?

    Akak dah mula mencari..:(

    Menyesal kemudia tiada gunanya.. nak tolong org biar berpada pada.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.