Giveaway FotoBesar ^__^

By | 05/11/2013

Ohhhmaiii ….. 
Sangat rugi rasanya kalau tak join contest akhir tahun nie, rasanya ini lah contest yang agak berbaloi untuk di join sebab tak akan ada contest macam ini sepanjang tahun 2013 ini tahu ….. oleh sebab dah ada contest ini jadi dengan berani nya saya campakan blog saya dalam list peserta yang belum tentu menang.. boleh macam tu? 

apa yang korang perlu tahu : – 

Service Selepas Jualan :

  • Pengguna premium akan dijemput ke Group Developer FotoBESAR di Facebook.
  • Kemaskini dilakukan oleh developer terus kepada pengguna.
  • Pengguna di Group Developer FotoBESAR boleh memberi cadangan penambahbaikan
  • Cadangan yang dipersetujui, akan dikemaskini kepada semua yang berdaftar.
  • Direct PRIVATE MESSAGE DEVELOPER sekiranya mengalami masalah
  • Dikongsikan TIPS dan RAHSIA penggunaan WordPRESS
  • Personal Coaching template FotoBESAR.


Siapa kata tak menarik??? menarik lah tu mana ada orang yang buat contest tawarkan macam tu … biasanya akan bagi hadiah je kan kan kan kan ………

SYARAT-SYARAT :

  • Buat satu entri kenapa anda mahukan template FotoBESAR.
  • Ceritakan apa kelemahan yang anda fikirkan patut diperbaiki.
  • Link-back URL entri ini pada artikel anda.
  • Giveaway ini ditaja oleh: AzmanIshak.Com dan TEAM AI MEDIA NETWORK
  • LIKE Facebook AI MEDIA NETWORK.
  • G+ Artikel ini.

Kenapa saya nak sangat memiliki template ini :

Sebab utama sangat susah nak cari template yang kena dengan citarasa saya, kalau jumpa pun mesti akan ada sikit error di mana-mana part.. jadinya dengan FotoBesar ini masalah template saya akan selesai. Sebab yang lain kalau mahu beli template FotoBesar ini memang tak lah sebab harganya agak di luar kemampuan buat masa sekarang. Dan  mana lah tahu rezeki saya kan nak tukar tempate baru sempena ulangtahun ke 4 blog saya nie …  

boleh join sini contest nya 

Nota : doakan semoga saya terpilih …  🙂 

send via samsung mobile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.