Ephyra Idaman Saya

By | 06/11/2013

Tarik nafas dulu bagi ada semangat untuk menulis dengan harapan menjadi salah seorang pemenang contest ni.. boleh kan macm tu heheheheheh … 

nak bagi tahu nie Eyriqazz buat contest yang sangat-sangat berbaloi untuk korang join, jadi korang kena join contest ini tahu …. macam mana nak join sangat senang korang baca dulu apa kena buat …


1) Buat satu entri yang bertajuk “Ephyra Idaman Saya”
2) Di entri tersebut letakkan gambar di atas dan kongsikan kenapa anda teringin untuk memiliki dan mencuba Ephyra. Boleh rujuk Entri Apa Itu Ephyra atau googlekan sahaja dengan pelbagai keyword antaranya “Review Ephyra, Testimoni Ephyra, Kelebihan Ephyra or pelbagai lagi”. Extra point diberikan kepada yang turut memberikan Link Url blog/website yang direferkan untuk entri tersebut.
3) Di akhir entri masukkan ayat ini ” Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz.com dan ditaja oleh OceanLife2u.com ”

4) Tinggalkan permalink entri anda di SINI

senang je kan apa yang korang kena buat ….. kalau dah tahu apa kena buat tunggu apa lagi bukak blog dan tulis lah apa yang patut itu pun nak kena ajar …


– Apa itu Ephyra –

Ephyra ialah sejenis minuman antioksida berasaskan kolagen, yang paling sedap, dalam bentuk sachet yang dihasilkan daripada gabungan mantap rumusan terunggul dari alam semula jadi di seluruh dunia, (L-Glutathione, Astaxanthin, Acai Berri, Acerolla Ceri, Marigold Flower Extract, Acacia Gum, Superberi & Serbuk Tomato)yang merawat, memperbaharui dan seterusnya menyerlahkan lagi keserian dan kesihatan dalaman dan luaran.


– Kebaikan Ephyra – 

* Energy booster ~ Ramai yg beritahu, lepas minum EPHYRA kurang sangat2 rasa penat.

Rambut kurang gugur.~ Kuatkan akar rambut, malah rambut baru banyak tumbuh. Mmg betul pun sebab collagen kan stimulate hair growth.

* Sistem pembuangan jadi lawas.~ bantu untuk kawal berat badan. Ramai pengguna yang turun berat badan selepas minum EPHYRA

* Kuku jadi cantik dan bersinar. ~rawat masalah kuku mudah patah

* Cracked heel berkurang.~ tiada lagi masalah tumit merekah & kering

* Lingkaran hitam bawah mata berkurang. ~ lebih sekata tona kulit

* Mengurangkan sakit radang & sendi lutut ~ Ramai yang sakit lutut minum EPHYRA dalam sebulan mmg dah Nampak kesan, utk golongan tua, dah boleh berjalan laju & tunaikan solat dgn mudah


EPHYRA terbukti berkesan seawal 7 – 14 hari! 


– Kenapa saya mahu mencuba dan memiliki Ephyra –

Ramai yang memperkatakan tentang keberkesanan produk Ephyra ini jadi inilah masanya untuk saya cuba mendapatkan produk ini.. dalam masa yang sama saya belum jumpa dengan produk yang memberikan kesan yang memuaskan hati saya mungkin dengan produk Ephyra ini akan memberikan kepuasan yang berganda pada saya. mungkin dengan produk Epyhra ini dapat membantu saya menjadi lebih produktif dan lebih bertenaga untuk lakukan tugasan seharian.



* contest ini di anjurkan oleh Eyriqazz.com dan di taja oleh 
   OceanLife2u.com 
*sumber rujukan dan copypaste sebahagian datang dari SINI 



Nota : join contest yang win-win sahaja 🙂 


send via samsung mobile


2 thoughts on “Ephyra Idaman Saya

  1. izza

    Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

    Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    [email protected]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.