Santai Sorang Diri

By | 10/09/2013

Semalam dapat call dari pihak pengurusan KSAS, boleh pulak dia tanya kenapa saya dah lama tak datang ke sana santai-santai … Ehh!!! ye lah memang dah lama saya tak ke sana pun patut lah mereka call saya … 

Kalau ikutkan saya bukan lah ahli kelab KSAS tu cumnya dulu saya kerja dekat sana bahagian event lepas saya berhenti kerja saya selalu je santai-santai dekat sana dengan keluarga saya tak pun dengan kawan saya atau paling tidak pun sorang diri.

Masa mula-mula saya bawak kawan saya lepak situ, kawan saya hairan kenapa kebanyak kan staff situ kenal dengan saya, dan boleh pulak dia kata yang saya mesti ada skandal dekat situ.. heheheh boleh kan macam tu.. tapi bila saya bagi tahu dia yang saya pernah kerja dekat situ dulu baru dia tahu …

Sambung balik cerita, kalau ikutkan setiap kali acara keluarga memang saya akan buat dekat KSAS tu .. makanan boleh lah tahan + daat diskaun guna member punya card kerja … heheheheh jaat kan saya .. dia bukan selalu guna pun jadi biar lah saya yang guna ..

kalau cakap pasal santai-santai ka, mesti korang nak santai dalam keadaan yang selesa, bukan setakat tempat, suasana, pakaian tapi termasuk lah kasut yang korang pakai..

saya lebih selesa memakai flats shoes sebab akan buat saya rasa lebih selesa
untuk bergerak dengan pantas paling penting tak sakit tumit kaki okey.. 
pssttt nak tahu mana saya beli  kalau nak tahu saya beli dekat ZALORA MALAYSIA  
penghantaran pun cepat je pun .. 
Terindu nak pergi santai sorang-sorang macm dulu-dulu, kalau ikutkan saya lebih suka santai sorang-sorang dari ajak kawan sebab kalau santai sorang tak payah terkejar masa sangat dan bebas mana nak pergi …. 

kalau tanya saya pernah pergi pavilion tak … sumpah saya tak pernah pergi sana pun,  setakat lalu depan tu aadalah masuk memang belum pernah … yuhuuuuuu tak mampu nak masuk tempat mahal-mahal okey lain lah kalau saya anak tokey balak …. heheheheheh

rindu pada semua benda yang dah lepas dan tak akan dapat balik semua waktu tu … kenapa beberapa hari nie saya selalu teringatkan flamingo hotel tu macam tak berapa nak tenteram je perasaan saya.. rasa macam nak pergi sana tapi tak ada sebab pun uuntuk saya ke sana… 

nampaknya memang kena cari masa untuk santai-santai hilangkan keserabutan dengan tugasan rasmi dan tak berapa rasmi.. dan boleh cuci mata jugak apa mahu di beli …. 


Nota : ada sesiapa nak santai-santai dengan saya?



update via samsung mobile


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.