Jangan Komen Kalau Bosan

By | 16/09/2013
sekadar gambar hiasan
Fuhh !!!!
ikut perangai siapa lah nie kan meja kerja tak reti-reti nak kemas bersepah dengan semua barang.. hiks hiks hiks
setelah sekian lama kena bebel dengan mak saya akhirnya dengan jayanya saya dapat jugak kemas meja kerja saya dan siap lap habuk yang dah seinci tebal nya .. okey yang tu memang tipu tak lah sampai habuk seinci tebal..
lega bila meja kerja dan bersih dan kelihatan kemas.. tapi tiba-tiba terasa nak beli lampu meja pulak sebab bila malam tak payah lah bukak lampu utama .. hiks hiks
bapak bosan cuti lam-lama tak tahu nak buat apa, paling tak pun dengar lagu dan update blog… selebihnya tengok tv je itu pun tak ada cerita best …..
ehhh macam dah lama tak pergi santai-santai sorang diri, kebiasaan yang selalu saya lakukan dulu-dulu .. terindu pulak keadaan waktu dulu ….. tak kira nak jugak santai sorang-sorang ….
Nota : jangan komen kalau bosan sebab tengah bosan lagi pun
update via samsung mobile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.