Giveaway Sempena Ulangtahun Tak Lama Lagi

By | 19/09/2013

Hye …..
Terbusy lagi untuk minggu nie sampai tak berupdate untuk dua minggu nie dan mungkin akan terbusy lagi untuk beberapa minggu.

Malam semalam daat email dari MSMW untuk event soft Launch MSMW2014 yang di adakan di Time Square Kuala Lumpur. tapi memandangkan dapat email last minit jadi just abaikan je email tu.. tapi rasanya ramai jugak rakan-rakan blogger yang redah je pergi ke event tersebut walaupun RSVP 12 September 2013. 

Tengah plan dekat mana nak sambut birthday tahun nie macam tahun lepas sambut dekat KSAAS je .. jadi tahun ni nak cari kelainan dari kebiasaan … kalau ada cadangan boleh lah bagi tahu dekat ruangan komen entry nieh ye …. 



Macam dah lama tak buat mini giveaway kan ….
okey lah sempena ulangtahun kelahiran saya dan mak saya tak lama lagi jadi saya dengan berbesar hati mahu berikan sesuatu untuk korang …… tapi ada sesuatu yang korang kena lakukan untuk dapat kan sesuatu itu dari saya ….

Hadiah :
untuk 2 yang terbaik akan menerima 2 keping voucher diskaun dan 2 cash voucher RM10 papajohn setiap seorang   .. 

Tugasan :
tuliskan entry seringkas yang boleh kenapa korang mahukan voucher papa john malaysia dan berikan 1 tempat makan menarik yang korang rasa sesuai untuk sambutan ulangtahun. 

Backlink entry yang korang dah buat dengan entry ini …

hantar kan link penyertaan korang di komen entry ini …

Tarikh Tamat :

21 September 2013 Jam 11.59 Malam


Hadiah akan di hantar kepada pemenang pada 23 September 2013

Keputusan adalah muktamad sebarang surat menyurat tidak akan di layan …. 


update via samsung mobile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.