Kangaroo Yang Pemalas Nak Hantar Barang

By | 16/08/2013

Kalau setakat lewat satu hari saya masih boleh terima dan bersabar tapi ini dah dekat satu minggu tapi malangnya kangaroo yang sepatutnya datang rumah aku hantar barang tak sampai-sampai ….

Rabu hari tu saya call mereka ada kata yang kangaroo tu akan datang petang rabu sebelum pukul 6 tapi tak sampai-sampai pun.. khamis saya berada di luar kawasan sempat call mak saya tanya kangaroo tu dah sampai ke belum tapi mak saya kata tak sampai lagi… jumaat petang saya call kangaroo tu lagi dan mereka kata nanti mereka akan call saya lepas mereka check dengan orang yang bawak kangaroo tu tapi dah call then saya call balik kangaroo tu.. mereka kata kangaroo tu akan datang hari ini .. MASALAHNYA KENAPA TAK SAMPAI-SAMPAI LAGI KANGAROO tu …

tak apa lah kangaroo buat lah perkasam barang tu, tapi kena ingat selagi barang tu tak sampai selagi tu saya akan call dan call dan call tak buat saya akan buat tuntut ganti rugi atas kelewatan penghantaran…

“we care about your cargo” kalau peduli kan mesti tak akan jadi macm ni… kenapa ye ? klau tak mahu kerja sila berenti kerja ramai lagi orang yang tengah cari kerja….

update via phone mobile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.