Ulser Yang Buat Mood Jadi Tak Menentu

By | 26/07/2013

Apa nak tulis? ohhh okey tak ada benda nak tulis sangat sebenarnya di sebabkan mood agak huru hara sejak minggu lepas lagi.. rasa macam nak termaki + termarah + ter segala ter lah yang boleh …..

Sangat benci bila kena ulser, pedih jangan kata lah sampai rasa nak meleleh air mata pedih tak terkata … paling tak berapa nak best selera makan jadi berkurangan walaupun dapat makan makanan kesukaan ….

paling benci ketara nampak bengkak kat tempat yang kena ulser tu .. ohhh bila nak baik ulser nie … ikut rasa marah sebab sakit nak je korek-korek ulser nie bagi cepat baik …. #nangis

kawan-kawan kata kalau nak cepat baik kena letak garam tapi pedih sikit je lah .. itu bukan pedih sikit tapi pedih sangat banyak tahu tak sebab saya pernah cuba cara tu sudah nya meleleh air mata kepedihan yang teramat sangat …. 

nak cakap dengan sesiapa lagi lah rasa menyampah dengan rasa pedih nya … ohhh dugaan sungguh bulan-bulan puasa macam nie.. mood pun tinggal suku je sikit lagi nak down terus … bila dah down terus alamatnya semua benda memang tak akan buat …


Nota : rasa nak marah sebab ulser yang memedihkan … sob sob sob




update via phone mobile


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.