Nakal Sungguh …..

By | 19/07/2013

pemanggil : boleh bercakap dengan %#@#@
X : ye saya ( suara control ensem )
Pemanggil : saya call dari #%&# saya nak tawarkan pakage baru kad kredit ( tahan gelak )
X : saya tak berminat dah banyak kad kredit.
Pemanggil : bla bla bla bla … tak apa lah terima kasih

3 minit kemudian

Pemanggil : boleh saya tahu ini no siapa
Saya : ini no oranglah.. encik call dari mana
Pemanggil : saya call dari agro bank
Saya : saya tak ada link dengan agro bank
Pemanggil : tak apa lah salah nombor agak nya…

3 minit kemudian

Pemanggil : hello boleh cakap dengan %%##
X : siapa nie … yuyu ke
Pemanggil : kahkahkahkah ini apa hal ingat yuyu jer lalalalala
X : dah tau dah siapa kacau je orang tgh buat kerja … bla bla bla

Memang sangat tak ada kerja lah tu …. kahkahkahkah adoiii tapi yang lawak nya boleh pulak balas balik panggilan tu dengan cara yang tak berapa nak berkesan lah kan …

Nota : korang tahu tak terdapat 99 punca penceraian di Malaysia  ikut kisah selanjutnya ye ……

update via phone mobile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.