Mereka Bergembira Di Majlis Iftar Di Hotel Singahsana

By | 21/07/2013

Dengar khabarnya semalam berlangsung Iftar anjuran denaihati network dekat hotel singahsana … mengikut sumber-sumber yang boleh di percayai majlis tersebut berlangsung dalam suasana yang sangat-sangat meriah … mana tak meriahnya seramai 145 yang hadir pada majlis tersebut …..

Terserlah kegembiraan semua yang datang pada majlis malam semalam … kalau saya pun tentulah saya akan gembira sebab dapat jumpa kawan-kawan …. bukan senang nak dapat jumpa kawan-kawan walaupun masing-masing tinggal di kawasan yang berdekatan …..


Sedapnya makanan terus rasa lapar nieh … heheheh kalau nak ikutkan banyak lagi gambar yang ada dalam blog kengkawan tapi macam tak berapa nak sampai hati je nak curik ( mintak ) heheheheh ….

Apakan daya saya hanya mampu melihat kegembiraan semua orang saja hehehehehe …. Next event ( macam ada je ) saya akan bergembira bersama kengkawan lagi dan lagi dan lagi …….

Tak tahu nak tulis apa sebenarnya, sebab ketiadaan idea waktu-waktu begini …. heheheheheh

nak kena selongkar blog kawan-kawan untuk dapatkan gambaran yang lebih jelas tentang majlis malam semalam … nanti saya sambung cerita lagi ….

terima kasih banyak pada Denaihati atas jemputanya …. semoga sentiasa di murahkan rezeki ….¬†


* gambar di ambil dari blog kawan-kawan yang berada di majlis malam semalam …..


Nota : best nya tengok kawan-kawan bergembira ……


update via phone mobile 



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.