Sungai Wang – Lowyat Plaza – Time Square

By | 03/06/2013

Fuhh..
Minggu yang penuh dengan aktiviti sosial yang tak selalu di lakukan…

Ceritanya..
Kalau ikutkan saya tak berapa suka sangat pergi tempat yang macam tu sebenarnya tapi di sebabkan beberapa sebab yang memang sengaja saya cipta supaya masa saya dengan dia menjadi panjang dan lama maka saya pun membuat perancangan untuk pergi ke beberapa shopping mall…

Paling tak suka pergi lawyat sebab akan menyakitkan hati sebab banyak gadget best di jual dekat sana..

Cadang nak tengok wayang dekat TS tapi tiba-tiba mood berubah sebab ada orang tu tak mahu atau tak suka tengok wayang.. Kalau ajak pun mesti orang tu akan kata “dah tengok online” itu yang malas.. Huhuhuhu

malas nak gaduh tapi buat muka je tanda protes hahahaha gila lah kan…

Sungai Wang sangat bosan sebab tak ada benda best pun dekat sana tapi sempat buat rambut ala-ala kpop gitu… Mula-mula memang nampak tak berapa nak cantik tapi bila dah siap woww comel gitu.. Hahahaha sila jangan muntah…

Walaupun penat tak terkata tapi berbaloi sebab dapat habiskan masa berdua…

Nota : sabtu yang penuh dengan keriangan…

update via phone mobile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.