84" Yang Sangat Hebat – LG FIESTA

By | 18/06/2013

Hari tu kan LG ada melancarkan satu produk baru, dengar ceritanya produk terbaru keluaran LG kali ni sangat hebat .. agak-agak korang apa produk terbaru tu ye …..

dengar khabarnya ramai jugak yang pergi majlis pelancaran roduk baru LG tudan banyak jugak aktiviti best yang berlangsung pada majlis pelancaran tu …. 

Inilah produk terbaru dari LG, lepas nie dah tak payah tengok wayang lagi sebab tv nie lagi besar dari pawagam okey dan lagi hebat.. 



bukan setakat tv 84″ tu je yang hebat tahu .. sound system dia pun sangat-sangat canggih dan dari canggih dari pawagam … kalau tak percaya korang boleh cuba sendiri …


dalam masa yang sama LG juga turut memperkenalkan satu lagi produk baru iaitu pocket photo .. apa yang best tentang pockrt photo ni adalah boleh di bawa ke mana-mana dan sangat mudah di gunakan … paling best sekali boleh terus keluar gambar … ohh kalau ada rezeki nak beli satu lah tak pun tunggu ada yang sudi sponser. hehehehe





hebat kan produk terbaru dari LG nieh … korang tak rasa ke yang produk baru dari LG nieh hebat sesangat ….

okey lah agak-agak korang tak puas korang boleh usha-usha website LG banyak lagi yang boleh korang dapat

LG Theater System
LG TVS



update via phone mobile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.