Gegurl Memang Macam Tuh Kan?

By | 19/05/2013

Kalau dah gegurl tu gegurl jugak lah kan, memnag tak boleh nak di pisahkan dengan barang cecomel lagi cute ……

Beberapa hari lepas masa tengah kerja mak saya call bagi tahu yang dia nak pergi jalan-jalan berdua-duaan dengan ayah saya tapi tak nagi tahu pulak lokasinya dekat mana …. memnag tu je lah kerja mak saya bila dah tak tahu nak buat apa dekat rumah kan … bukan lah benarnya mereka nak pergi tengok yiyin kot … tak kisah lah mana-mana pun ……

balik kerja masuk bilik tengok ada benda atas katil …..
tadaaaaaaaaa ….. hanbag baru okey …..super duper kejutan nieh .. nak kata besday belum besday lagi … tapi kan memang saya suka lah kan hanbag nieh ….

Tanya dekat mak berapa harga .. terus mak kata jangan tanya harga .. kalau tak mahu bagi mak pakai … amboiii kemain lagik ayat macam tuh … mana boleh tak nak mesti lah saya nak kan ….

kenapa lah tak belikan saya high heel kan lagik best … makkk aihhh kemain sungguh ….. sendiri cari high heel pun kemian berjam-jam lamanya sebab tak ada saiz … sob sob sob ….. kesian kan kat saya..


Nota : kadang-kadang walaupun barang tu murah tapi kita akan rasa seronok bila orang terima pemberian kita dengan gembira…



update via phone mobile


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.