Birthday Kita Sama Dengan Mama Kita ye – Welcome To The World

By | 19/05/2013

Fuhhhh ……
Pertama kali sampai negeri Pahang, ye saya tak tipu ini adalah pertama kali saya sampai negeri Pahang …. 

Ceritanya …..
Hari isnin hari tu kakak saya sms bagi tahu yang dia di hantar ke Hospital Sultan Haji Ahamad Shah sebab tekanan darah tinggi dan di jangka akan bersalin pada hari jumaat …. 

pagi-pagi sabtu saya bersama dengan mak dan ayah saya berangkat ke temerloh untuk tengok kakak saya … lebih kurang jam 11.30 pagi kami sampai ke destinasi yang di tuju …..

Saya nie ada satu benda yang tak boleh nak di buang sejak berkurung lamanya … tahu tak apa benda ? saya tak suka menjadi penunggu lama-lama sebab akan buat kepala otak saya serabut dan akan buat saya rasa nak merepek ….

Nasib baik dapat bilik betul-betul depan kawasan hospital jadi tak lah buang masa nak pergi balik untuk tengok kakak saya tu… walaupun kalau ikut kan memang tak boleh nak tengok kakak saya yang di tempatkan di wad pemerhatian tapi terpaksa mintak kebenaran dengan sister yang bertugas masa tuh .. nasib baik lah mak dengan ayah saya dapat jumpa dengan kakak saya ….

pada 11.04 malam kakak saya selamat melahirkan bayi lelaki melalui pembedahan .. pada mulanya doktor nak bagi kakak saya bersalin normal tapi mungkin di sebabkan jantung baby menjadi lemah tiba-tiba itu yang doktor buat keputusan untuk buat pembedahan …..

paling bestnya besday anak kakak saya tuh sama dengan besday kakak saya yang ke 30 tahun …. nampaknya lepas nie kena beli doubel kek lah .. hehehehehe

minggu depan kakak saya akan balik shah alam berpantang dekat rumah kami .. lalalalala best nya best nya dapat tengok baby …. 
heheheheh tengok je bukan tolong jaga … lalalalala ….


update via phone mobile 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.