Penat Dan Rindu

By | 13/04/2013

Terindu dekat seseorang sewaktu entry nie di tulis dan saya percaya yang dia pun rindu saya.. Hehehehe

Dua hari yang meletihkan dengan arrangment team buiding dekat pejabat. Tapi Alhamdulillah tiada sebarang rungutan semua orang berpuas hati dengan arrangment yang di buat.

Dan dua hari jugak saya berkampung dekat HQ kerja pejabat langsung tak terusik, email kerja lagi lah tak tengok cuma sempat buat ape yang tercapai je..

Semalam baca entry seseorang melalui phone.. Entry tu buat saya senyum sorang-sorang.. Tiba-tiba terasa yang saya bagaikan kehilang sesuatu kerana kesibukan urusan rasmi..

Okey bos panggil ajak lunch sama dekat depan.. Nanti saya update lagi

update via nokia express music

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.