NATURACTOR Made In Japan

By | 22/04/2013

Kalau ikutkan saya jarang nak guna produk yang tak pernah saya gunakan sebab takut alahan pada kulit muka dan kebiasannya saya akan pakai produk yang dah biasa saya gunakan bertahun lamanya.

hari tu kakak saya balik bercuti nampak dia punya foundation, kata kakak saya foundation ni tahan lama walaupun dalam cuaca panas sekali pun… 

NATURACTOR memang memuaskan hati saya sebab buatkan makup tahan lebih lama, lebih-lebih lagi saya selalu kerja dalam cuaca yang panas bila ada tugasan luar pejabat dan selalu jumpa supplier yang kadang-kadang datang secara mengejut.. time tu kalau nak make up memang tak akan sempat punya lah ….

dengan NATURACTOR ni saya dah tak perlu nak risau sangat muka comot bagai atau nampak tak bermaya sebab foundation ni buat make up tahan lama .. kadang-kadang tu sampai dah balik rumah pun make up masih kekal sama macam waktu pagi …..

malaysia pun ada jual foundation nie jadi tak perlu risau kalau habis sebab dah tahu nak beli dekat mana….  


Nota : heheheheh jatuh cinta sudah dengan foundation nie ….. 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.