Jangan Pandang Mudah Kerja Orang Lain

By | 09/04/2013

Pagi-pagi bos dah tanya bila kontrator indah water datang untuk kosong kan tangki kumbahan. Nasib baik dah buat appoiment dengan mereka.

Sometime kita-kita selalu pandang sebelah mata kerja mereka yang melibatkan kebersihan tapi tahukah kita kerja mereka itulah yang buatkan kita hidup dalam keselesaan..

Fuhh bau memang tak boleh tahan tapi apakan daya kena tunggu jugak diorang sampai siap..

Satu trip RM450 3 mainhold yang di bukak jadi kira berbaloi lah harga tu kan..

Sebahagian dari tugasan saya kena pastikan kebersihan seluruh company… Sejak jadi juru audit masa saya banyak di habiskan dekat luar.. Tengahari baru ada dekat pejabat..

Dan kalau kena hentam time meeting orang pertama yang akan kena hentam adalah saya.. Kerja yang paling menyampah kena buat tapi saya sorang je yang mampu lakukan.

Nota : kerja kerja kerja sampai bila-bila pun kerja tak akan habis


update via nokia express music

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.