Di Saat Kebosanan Dan Keletihan

By | 04/04/2013

Nampak macam banyak warna pink kat atas meja tuh, hiks nama pun gegurl jadi mana boleh di pisahkan dengan warna pink kan.. heheheh okey kalau boleh memang semua benda nak warna pink termasuk cover tab dan phone sekali tapi tak jumpa yang berkenan di hati pulak…. 

kemas tak meja saya… hahahah memang lah nampak kemas sebab dah nak balik kot jadi kenalah kemas supaya mood esok hari nak buat kerja pun bertambah …. 

jangan tinggalkan meja korang dalam keadaan bersepah okey, malas macam mana pun kena kemas jugak.. hiks …



Mendatang nieh selalu je menyemak dalam bil tepon kawan-kawan pejabat saya, tiap kali buat audit bil tepon mesti akan ada masalah yang sama.. dan yang tak boleh tahan saya jugak yang kena bebel  pasal menatang ni … sendiri guna phone janganlah bebel dekat orang lain…  jangan gatal tangan balas sms yang di hantar lain kali kang tak memasal kena bayar 4 juta sebab menatang ni je… 



tadaaaaa nieh lah peneman saya di kala saya ke bosanan di pejabat, sengaja saya letak kan ted tuh kat situ supaya saya boleh nampak dia dengan jelas…

sebenarnya saya sendiri tak tahu apa kerja saya dekat pejabat tu, nak kata mengadap system seminggu sekali pun payah .. system tuh untuk cover line je di saat saya kemalasan mahu buat kerja…



cuba korang teka itu tempat apa? 
salah …. itu parking kereta + tempat letak barang .. bawah boleh parking kereta dan yang sebelah atas tuh boleh letak pallet tapi malang nya tak ada siapa yang berani nak park kat bawah tuh sebab takut barang jatuh .. hahahaha sengal tak ada jatuhnya sebab orang yang buat tuh dah kaji sama ada selamat atau tak….

benarnya inilah kerja saya hari-hari sejak saya ambik alih buat kerja-kerja audit luar pejabat… kalau masa cuaca panas memang menyumpah bagailah dah lah besar gedabak kawasan pejabat + warehouse … itu kerja luar pejabat bila masuk pejabat lain pulak kerjanya… rupanya saya yang paling banyak kerja kena buat …. #pengsan


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.