Costume Iron Man – Saya Ada Awak Ada Ke

By | 20/04/2013

Minggu lepas kan saya jalan-jalan dekat Paradigm Mall, siapa yang tak tahu tu boleh baca entry INI kalau dah baca boleh sambung baca entry nieh yer .. hehehehe

masa saya jalan jalan tu ternampak custom Iron Man untuk di jual dengan harga RM999 .. fuhh kalau saya tak akan beli lah sebab nak buat apa kan… kalau anak saya mintak pun saya tak akan belikan buat bazir je main nya mesti kejap je … hahahahah macam dah kawen je kan dari cara kata …. glupp !!!!

apa yang buat kan custom Iron Man tuh mahal adalah kerana Custom Iron Man tuh boleh di pakai, kalau setakat nak show off tunjuk dekat kawan-kawan boleh lah … atau kalau yang tak mampu nak beli tuh apa kata pinjam dekat tuan punya kedai tu ambik gambar dan publish kat facebook tunjuk kawan-kawan hahahah jaat nya ajar buat benda-benda macam tu …..

comel nya teddy tuh pakai gaun pengantin, rasa nak kidnap je teddy tuh bawak balik tapi tak kan nak kidnap pulak kang tak pasal-pasal kena tangkap dan masuk paper muka depan lagi … hahahaha kemain perasan lagi … tak ada maknanya masuk paper muka depan

itu lah siapa suruh tunjuk benda cecomel dekat saya kan dah saya tersangkut dekat kedai macam tu walaupun kedai tuh benarnya jual permainan je … heheheheheh


Nota : kalau kawen nanti nak keliling bandar dengan superbike lah boleh tak … hahahaha larikkkkkkkkkkk¬†


update Via Mobile Phone

One thought on “Costume Iron Man – Saya Ada Awak Ada Ke

  1. Vince

    I love the precious facts an individual give the articles you write. Let me take note of your site and check again in this article typically pizza. My business is sensibly specified I’ll be instructed many completely new things right here! Good luck for!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.