Pink Itu Indah & Ini Semua Poyoo

By | 12/02/2013

Semua salah teddy bear yang besar gedabak buat saya terkejut memalam buta beberapa hari lepas … bukan sebab teddy bear ni cakap dengan saya ( walaupun saya kekadang cakap dengan dinding )  kalau teddy bear nie cakap dengan saya lama dah saya campak teddy bear nie dari tingkat 8   rumah saya …

dua hari lepas tengah lena di buai mimpi yang tak berapa nak indah ( mimpi kena kejar kucing ) tetiba terasa ada benda bulu-bulu dekat sebelah saya dengan pantas saya bangun .. makkk aihhh dah lah gelap apa pun tak nampak .. terus capai tab bukak tab dan tengok apa benda bulu-bulu tuh … cisss tak guna punya teddy bear buat orang boleh mati terkejut jer … dush dush dush amik kau rasakan …. 

hoii ” untung lah orang tersayang bagi teddy bear besar gedabak ” mihahahahaha ramai pulak yang salah faham tentang teddy bear nieh .. kang ada saya hantuk kepala sorang-sorang kat bucu katil baru tau.. saya saya tak bagi ler teddy bear besar gedabak nieh … kalau dia nak bagi something pun dia akan bagi benda yang saya suka … macam samsung galexy tab 2 ker , samsung galexy y hello kitty ke , percutian romantik ker, iphone 5 ker  mihahahahaha 


Setahu saya dan seingat saya lah kan tak pulak saya kacau hidup orang lain, jadi dah kenapa ada orang asing nak kacau hidup saya.. kalau pun tak puas hati itu bukan masalah saya … dari kacau hidup orang lain baik buat benda yang mendatangkan faedah …. 


mood gedik nak ubah bilik jadik warna pink supaya nampak gegurl gitu …. pink itu indah okey dan semua gegurl suka warna pink kalau tak suka warna pink mesti bukan gegurl .. mihahahahaha 

nak cari comfoter warna pink, nak cari carpet warna pink, nak cari hiasan warna pink .. senang cerita semua warna pink lah.. almari baju pun nak warna pink .. mihahahahaha giler pitam orang yang ada dalam bilik saya bila dah siap di ubah suai nanti ( kalau mood tengah rajin lah ) 


tengok gambar nie rasa nak lempang muka sendiri laju-laju, kemain gedik lagi ambik gambar dalam keadaan begitu … hahahah fenomena yang ntah apa-apa ntah … seyess itu satu je gambar saya sebegitu kalau ada pun gaya poyo ( ini semua poyooo )  

apa ntah motif entry macam nieh, mungkin kurang kasih sayang  … yer lah tuh padahal terlebih kasih sayang … 

cuti kemain lama lagi sempena tahun baru cina ( nak angpou )  jalan-jalan sekitar nilai jer itu pun dah selalu sangat ke sana .. apa ada hal Shah Alam – Nilai baru 45 minit jer bukan lama sangat pun … 

sudah-sudah jangan nak tulis entry gedik sangat … nak pergi conteng dekat blog crew wwide pulak … lama tak conteng-conteng dekat sana.. mihahahahahha


Nota : Kegilaan apakah ini ..


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.