Macam Kena Tambah Power

By | 16/02/2013

Sejak dua menjak ni terasa tidak berapa selesa bila pakai spek mata, macam kekurangan power pulak … pening pun ada walaupun pakai spek mata kalau tak pakai lagi lah bertambah pening …

kejap !!!
kalau tak salah saya lah kan baru bulan november hari tu saya tambah power spek nieh itu pun mak saya yang sponser heheheheh 

bila itu yang berlaku apa kerja pun tak menjadi, mood nak menulis pun tak berapa nak best sangat jadinya ( alasan je tu ) padahal malas nak menulis .. hehehehehe

ada rasa nak lempang laju-laju tak budak comot yang tengah menulis entry nieh … adoiii merepek malam-malam pulak dah … saja buat hal lah tuh kan ….


Nota : Rindu dekat kesayangan saya :p 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.