Jemputan Ke Seminar MSMW2013

By | 26/02/2013

Minggu lepas terima jemputan menghadiri seminar MSMW2013 yang akan di adakan di Time Square Kuala Lumpur, dapat dua seat kira ok lah tu kan boleh ajak sesiapa yang nak jadi partner saya pada hari tersebut tapi selepas di timbang tara dan saya memutuskan untuk berikan dua-dua seat tu pada rakan blogger yang mahu pergi ….

satu tiket saya berikan pada Syafiq dan satu lagi saya berikan pada Tuan Ladfie Amir Zakaria … 

tengok season untuk tahun ni agak menarik jugak tapi apakan daya jadual waktu saya tidak membenarkan saya pergi ke seminar tersebut.. 

pada yang belum tahu lagi seminar MSMW2013 akan bermula 27 Februari 2013 – 28 Februari 2013. 

Speeker yang akan turut serta pun boleh tahan hebat … pada hari tersebut korang boleh berkongsi-kongsi pengalaman dan ilmu dengan rakan-rakan blogger yang datang …..

waktu-waktu beginilah untuk korang meluaskan networking korang, bukan senang nak dapat berkumpul dalam satu dewa yang penuh dengan ilmu … jadi gunakan lah sebaik yang mungkin… 


Nota : tunggu rakan-rakan yang pergi seminar msmw2013 berkongsi cerita dan pengalaman.

psstttt gambar saya curi dari blog nie tanpa di sengajakan 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.