Bila Meningkat *Remaja*

By | 17/02/2013

*pitam*
belum tulis lagi dah pitam apa betul lah budak comot nie, iskk macam nak kena sekeh laju-laju je gayanya nieh….

Dari zaman purba sampai zaman kecanggihan teknologi nieh memang saya tak suka sangat-sangat pakai high heel kalau pakai pun bukan untuk pergi jalan-jalan sebab akan jadikan mood saya tak begitu stabil berbanding saya pakai kasut atau selipar jamban .

kalau keluar dengan mak saya jangan harap dapat pakai selipar jamban kaler pink seboleh-bolehnya akan suruh saya pakai kasut … *nangis*

tapikan kalau pergi vincci tempat yang saya akan tuju adalah rak High Heel, tapi malangnya mood akan terbang melayang bila ada yang berkenang tapi tak ada saiz … kadang-kadang nak je tanya dekat blogger  INI mana dia beli kasut yang cantik-cantik tuh .. jangan kata dia tempat sudah lah ….. hiks

tapi tak apa lah kan sejak meningkat remaja nieh kenalag ubah cara penampilan kan supaya nampak lebih anggung gitu … tak pun nampak lebih gegurl … 


Nota : nak ajak kesayangan saya pergi cari high heel agak-agak dia nak tak hehehehehehe (konon je lah )



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.